EcoGrill pokazao se kao odlična varijanta u odnosu na drveni ugljen jer je sigurnija i ekološkija opcija. Zdravija i kvalitetna priprema namirnica uz visoku ekonomičnost, vidljivu čistoću i jednostavnost. EcoGrill omogućava da različite vrste mesa, ribe i povrća pečete u isto vreme uz različitu temperaturu pečenja na različitim površinama, u opciji sa 2 ili 3 grijaće površine. Proces pečenja na točno određenim temperaturama omogućava da hrana ostane sočnija i ukusnija, ravnomjernost pečenja zajamčena je na cijeloj grijaćoj površini cijelom dužinom gradele.
EcoGrill optimizira poslovanje
- Uštedom struje pomoću akumulacije energije prilikom konstantnog rada u špici. Ako nema posla ne radi, ali kad dođe gost radna temperatura se postiže za 5 minuta.
- Lak pronalazak radnika za rad na roštilju, uz kratku obuku može raditi svako dok za drveni ugljen mora biti specijalist sa puno iskustva.
- Lako održavanje – nema puno djelova, s garancijam 2 godine je jamac pouzdanosti.
- Pojednostavljeno čišćenje s našim prilagođenim četkama: ima ladicu koja se lagano izvadi te očisti, još je lakše ako se stavi malo vode u nju na prije početka pečenja.